Detta hjälper vi företag med

Kanske kan vi på Skumpa & Spaljé erbjuda något som just du eller ditt företag efterfrågar?

Omge er med blommor och grönt i vardagen!

Unna dig och dina arbetskamrater lite gröna stämningar på arbetsplatsen!

Något fint att placera på receptionsdisken, på bordet där ni fikar och äter lunch, vid entrén eller på kontorsbordet. Härliga vårlökar, fina, gröna växter och stilfulla orkidéer planterar vi i vackra krukor och fat. Vi levererar också gärna en bukett eller ett arrangemang med säsongens finaste blommor. Behöver ni hjälp med skötsel och omvårdnad av blommorna hjälper vi gärna till!

Ge bort en känsla…

Ge bort en bukett blommor!

För att visa uppskattning för väl utfört arbete, som en gratulation på födelsedagen, som lycka till efter en lyckad affärsuppgörelse, som uppmuntran i vardagen eller för att skapa bra relationer i andra situationer. Vi binder buketter med säsongens fräschaste blommor, i alla prisklasser och efter just era önskemål. Givetvis kan vi leverera blommorna med en fin vas.
Vi erbjuder blomsterbud inom Landskrona Stad.

Inte bara blommor…

På Skumpa & Spaljé erbjuder vi även inredningsdetaljer, inspiration och omtanke. I butiken finns vackra ljusstakar och kvalitetsljus i stearin, inspirerande böcker om bl.a. matresor, hälsa och trädgård, glas och porslin till det vackert dukade bordet, kuddar i vackra färger, handplockade detaljer till företagsmiljön och hemmet. Vi hoppas kunna inspirera till en vackrare och trivsammare vardag. Våra produkter och detaljer är också fina presenter att ge bort, precis som blommorna, vid olika tillfällen som till exempel en sommargåva eller julklapp till anställda eller kunder.

Om ni har egna tankar eller funderingar kring ett tema eller arrangemang och vill ha hjälp av oss på Skumpa och Spaljé, är ni såklart välkomna att höra av er till oss. Vi hjälper gärna till, oavsett om det gäller en privat tillställning eller ett företagsarrangemang. Att ge bort eller överraska personalen med en inspirationskväll med till exempel blommor och festdukningar i fokus kan vara ett värdefullt avbrott i vardagsarbetet.

Vi tar emot förfrågningar via mail info@skumpaspalje.se eller på telefon 0418-105 25. Ni är givetvis också välkomna in i butiken på Österleden 8-10.

Skumpa & Spaljé | Österleden 8-10, 261 35 Landskrona | 0418-10525 | info@skumpaspalje.se

Inredning.Blommor.Inspiration.Omtanke